Garantie si Retur

                                                                       ----------Bijuteriile din argint au puritatea de 925 %----------

In conformitate cu legea OUG140/2021, prin prezenta va comunicam faptul ca in magazinul nostru  www.zetter.ro, produsele achizitionate pot fi inlocuite,  numai la prezentarea obligatorie a facturii si a garantiei care dovedesc achizitia, cu:   -un produs identic sau un produs diferit cu acelasi pret. -un produs sau mai multe produse, sau banii inapoi in conditiile de mai jos conform legii OUG140/2021.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 15 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 15 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat

Zetter.ro va rambursa contravaloarea produsului in maxim 15 zile calendaristice de la data informarii zetter.ro de catre client asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. Zetter.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat. Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

 De retinut! In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a refuza returul. 

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar al clientului.

Cele mai vizitate produse

  • Bratara Cubaneza unisex Argint 925 cu cristale Zirconiu
  • Bratara Tennis Argint 925 cu cristale Zirconiu reglabila
  • Inel Sparkle-B Argint 925 cu cristale Zirconiu 
  • Set cercei si pandant Argint 925 cu cristale Zirconiu
  • Inel Tennis Argint 925 cu cristale Zirconiu
  • Inel Sparkle Argint 925 cu cristale Zirconiu
  • Lant placat cu aur 18K spirala
  • Bratara cu zale placata cu aur 18K si cristale